1 | Biyokoruyucu kültürlerin tanımı, fonksiyonları ve gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 1-6 |
2 | Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 7-12 |
3 | Starter ve koruyucu kültürler tarafından üretilen antimikrobiyal bileşiklerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 13-21 |
4 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | [1]sf. 23-30 |
5 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | [1]sf. 31-37 |
6 | Bakteriyofajların gıda endüstrisinde biyokoruyucu olarak kullanım olanakları | [1]sf. 38-46 |
7 | Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler | [1]sf. 47-53 |
8 | Gıda kaynaklı antimikrobiyal aktiviteye sahip enzimler | [1]sf. 55-62 |
9 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 63-69 |
10 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 70-74 |
11 | Gıdalarda doğal olarak bulunan antimikrobiyal maddelerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 75-81 |
12 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 82-89 |
13 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 90-97 |
14 | Antimikrobiyal aktiviteye sahip biyoaktif proteinler ve peptidlerin biyokimyasal ve antimikrobiyal özellikleri, etki mekanizmaları, gıda endüstrisinde kullanım olanakları | [1]sf. 98-107 |