FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM7116 - MEYVE-SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15555           
25555           
35555           
45555           
5               
65555           
7               
85555           
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM7116 - MEYVE-SEBZE SULARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Meyve ve sebze sularına ilişkin temel kavramları öğrenmek
2Meyve suları üretim teknolojilerini öğrenmek
3Sebze suları üretim teknolojilerini öğrenmek
4Meyve ve sebze sularının kalite kontrolünü öğrenmek, sürdürülebilir ambalajlama yapmak