GDM7117 / BALIK YAĞI ÜRETİM VE KULLANIM TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Balık yağını tanıma [1] s 22-32
2Balık yağının önemi[3] s 1-8; [4] s 1-10
3Balık yağınin insan sağlığı üzerine etkileri [1] s 15-33; [4] s 11-20
4Balık yağı elde etme yöntemleri 1 [4] s 21-40
5Balık yağı elde etme yöntemleri 2 [4] s 41-55
6Elde edilen balık yağlarının muhafazası [1] s 91-118; [3] s 27-35
7Balık yağlarının ambalajlanması [3] s -106-118
8Püskürtmeli kurutucu tanıtımı[4] s 56-62
9Püskürtmeli kurutucu kullanımı [4] s 63-73
10Atık ürünlerden balık yağı üretimi [2] s 213-250
11Enzimatik hidroliz ile balık yağı üretimi [4] s 74-85; [2] s 226-245
12Sürdürülebilir yağ kaynaklarının kalkınmaya etkisi[4] s 86-92
13Balık yağlarının enkapsülasyonu [4] s 93-105
14Balık yağlarının yağ asidi analizleri [4] s 106-137