1 | Standartlara uygun olarak çiğ kırmızı etlerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
2 | Standartlara uygun olarak et ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
3 | Standartlara uygun olarak kanatlı etlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
4 | Standartlara uygun olarak su ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
5 | Standartlara uygun olarak taze meyve-sebzelerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
6 | Standartlara uygun olarak meyve-sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
7 | Standartlara uygun olarak ekmeklerde mikrobiyolojik analizlerini yapabilecektir. |
8 | Standartlara uygun olarak makarnalarda mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
9 | Standartlara uygun olarak bisküvilerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir. |
10 | Standartlara uygun olarak balda indikatör mikroorganizma sayımı yapabilecektir. |
11 | Standartlara uygun olarak balda patojen mikroorganizma aranması ve sayımını yapabilecektir. |