GKK2007 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Standartlara uygun olarak çiğ kırmızı etlerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
2Standartlara uygun olarak et ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
3Standartlara uygun olarak kanatlı etlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
4Standartlara uygun olarak su ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
5Standartlara uygun olarak taze meyve-sebzelerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
6Standartlara uygun olarak meyve-sebze ve ürünlerinde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
7Standartlara uygun olarak ekmeklerde mikrobiyolojik analizlerini yapabilecektir.
8Standartlara uygun olarak makarnalarda mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
9Standartlara uygun olarak bisküvilerde mikrobiyolojik analizler yapabilecektir.
10Standartlara uygun olarak balda indikatör mikroorganizma sayımı yapabilecektir.
11Standartlara uygun olarak balda patojen mikroorganizma aranması ve sayımını yapabilecektir.
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri