1 | Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
2 | Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler, Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
3 | Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
4 | Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
5 | Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler, Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2], [3] |
6 | Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1], [2] |
7 | Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
8 | Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler, Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
9 | Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
10 | Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
11 | Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
12 | Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler | [1] |
13 | Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı | [1] |
14 | Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı | [1] |