GKK2007 / GIDA MİKROBİYOLOJİSİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [3]
2Çiğ Kırmızı Etlerde Mikrobiyolojik Analizler, Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [3]
3Et Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [3]
4Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [3]
5Kanatlı Etlerinde Mikrobiyolojik Analizler, Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2], [3]
6Su Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1], [2]
7Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler[1]
8Taze Meyve-Sebzelerde Mikrobiyolojik Analizler, Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1]
9Meyve-Sebze ve Ürünlerinde Mikrobiyolojik Analizler[1]
10Ekmeklerde Mikrobiyolojik Analizler[1]
11Makarnalarda Mikrobiyolojik Analizler[1]
12Bisküvilerde Mikrobiyolojik Analizler[1]
13Balda İndikatör Mikroorganizma Sayımı[1]
14Balda Patojen Mikroorganizma Sayımı[1]