HUT3046 / HYGIENE AND SECURITY OF ANIMAL PRODUCTS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Hayvansal ürünlerin bozulmasına neden olan mikrobiyolojik, kimyasal ve biyokimyasal faktörler. [1] Sayfa 5-17
2Hayvansal ürünlerin bozulmasını kontrol eden teknikler. [1] Sayfa 21-36
3Başlıca hayvansal ürün gruplarında bozulmaya neden olan mikroorganizmalar. [1] Sayfa 48-150
4Başlıca hayvansal ürün gruplarında bozulmaya neden olan mikroorganizmalar [1] Sayfa 48-150
5Gıda çalışanları için kişisel hijyenin önemi; mutfak ve araç gerecin sanitasyonu. [1] Sayfa 162-214
6Çalışanlar için kişisel hijyenin önemi; mutfak ve araç gerecin sanitasyonu[1] Sayfa 162-214
7Arasınav 
8Hayvansal ürünlerin satın alımı, işlenmesi, taşınması ve depolanmasına ilişkin gereklilikler ve hijyen [1] Sayfa 274-312
9Sürdürülebilir hayvansal ürün güvenliği tehlikelerinin tanımlanması [2] Sayfa 12-36
10Yiyecek içecek işletmelerinde kritik kontrol noktalarının belirlenmesi [2] Sayfa 40-67
11Etkili iş akım tablolarının hazırlanması ve kayıt tutma prosedürleri [2] Sayfa 71-98
12ISO 22000:2005 yönetim sistemi standardının irdelenmesi [2] Sayfa 1110-152
13ISO 22000:2005 yönetim sistemi standardının irdelenmesi[2] Sayfa 110-152
14HACCP sistemi [2] Sayfa 154-167