| 1 | Su ürünlerinde dondurma işleminin temel prensipleri | [1] – s. 93-95, [2] – s. 95-106 |
| 2 | Dondurarak muhafazayı etkileyen faktörler | [2] – s. 106-109 |
| 3 | Dondurma sırasında meydana gelen değişimler | [1] – s. 97, [2] – s. 109 |
| 4 | Dondurarak depolama sırasında meydana gelen değişimler | [1] – s. 102-105, [2] – s. 109-111 |
| 5 | Dondurulmuş ürünün çözdürülmesi | [1] – s. 106-109 |
| 6 | Çözdürme sırasında meydana gelen değişimler | [2] – s. 111-112 |
| 7 | Dondurarak muhafaza yöntemleri | [1] – s. 99-101, [2] – s. 112-116 |
| 8 | Dondurarak muhafaza yöntemleri | [1] – s. 99-101, [2] – s. 112-116 |
| 9 | Dondurulmuş su ürünleri | [2] – s. 116-119 |
| 10 | Dondurulmuş su ürünleri | [2] – s. 116-119 |
| 11 | Dondurulmuş gıdaların ambalajlanması | [2] – s. 119-120 |
| 12 | Dondurulmuş ürün üniteleri ve depoları | [2] – s. 120-123 |
| 13 | Dondurulmuş ürünlerde kalite değişimleri | [1] – s. 105-106 |
| 14 | Dondurulmuş ürünlerin kalitesinin korunması | [2] – s. 12-127 |