1 | 1. Kuru Madde tüketimi | [1] s 3-10 |
2 | 2. Süt sığırlarının enerji ihtiyacı ve kullanımı | [1] s 13-25; [2] s 22-38 |
3 | 3. Süt sığırlarının Protein ve NonProtein Nitrojen ihtiyacı ve kullanımı | [1] s 43-85; [2] s 39-61, 62-73 |
4 | 4. Süt sığırlarının yapısal ve yapısal olmayankarbonhidrat ihtiyacı | [1] s 34-40; [2] s 213-220 |
5 | 5. Süt sığıralarının yağ ve su ihtiyacı ve kullanımı | [1] s 28-30, 178-182; [2] s 204-212 |
6 | 6. Süt sığırlarının mineral ve vitamin ihtiyacı | [1] s 106-149, 162-173; [2] s 74-186, 187-203 |
7 | 7. Süt sığırlarının beslenmesinde kullanılan kaba yemler, besin madde içerikleri ve değerlendirilmesi | [1] s 249-254; [2] s 221-253 |
8 | 8. Süt sığırlarının karma yemlerinde kullanılan konsantre yemler, yan ürünler ve katkı maddeleri | [2] s 254-265, 266-272 |
9 | 9. Süt sığırlarının beslenmesinde kullanılan yemlerin değerlendirilmesi, kimyasal kompozisyonları ve rumen fermantasyonuna etkileri | [2] s 273-293 |
10 | 10. Laktasyondaki ineklerin beslenmesi ve Süt sığırcılığı işletmelerinde yemleme programları | [2] s 294-307; [2] s 364-372 |
11 | 11. Buzağıların, danaların, düve, kurudaki inek ve boğaların beslenmesi | [1] s 214-229, 234-242, 184-186; [2] s 308-323, 324-336 |
12 | 12. Süt sığırlarında sürdürülebilir besleme | [4] s 449-457 |
13 | 13. Süt sığırlarında beslenme üreme ilişkileri, Süt sığırlarının beslenme ve metabolik hastalıkları | [1] s 188-201; [2] s 346-363 |
14 | 14. Süt sığırcılığı işletmelerinde sürü projeksiyonu ve yıllık yem envanterinin hesaplanması | [3] s 307-346 |