1 | 1. Süt sığırlarının besin madde ihtiyaçları |
2 | 2.Süt sığırlarının beslenmesinde kullanılan kaba yemlerin besin madde içerikleri ve yem değerlendirilmesi |
3 | 3. Süt sığırlarının beslenmesinde kullanılan konsantre yemler ve yem katkı maddeleri |
4 | 4. Yemlerin değerlendirilmesi, kimyasal özellikleri ve fermentasyona etkileri |
5 | 5. Laktasyondaki süt sığırlarının beslenmesi ve yemleme programlarının hazırlanması |
6 | 6. Buzağı, boğa, düve ve kurudaki ineklerin belenmesi |
7 | 7. Süt sığırlarının beslenmesinde beslenme üreme ilişkileri |
8 | 8. Süt sığırlarında metabolik hastalıklar |
9 | 9. Süt sığırcılığı işletmelerinde sürü projeksiyonu ve yıllık yem envanteri |