1 | Beslenme İle İlgili Temel Terim ve Kavramlar | 1 |
2 | Beslenme Bilimine Hizmet Eden Kurum ve Kuruluşlar | 1 |
3 | Ülkemizdeki Beslenme Sorunları | 1 |
4 | Besin Ögeleri ve Tanımı | 1 |
5 | Karbonhidratların Tanımı ve Görevi | 1 |
6 | Proteinlerin Tanımı ve Görevi | 1 |
7 | Yağların Tanımı ve Görevi | 1 |
8 | Ara Sınav | |
9 | Vitaminlerin Tanımı ve Görevi | 1 |
10 | Minerallerin Tanımı ve Görevi | 1 |
11 | Suyun Önemi | 1 |
12 | Besin Grupları-1 (Et ve Et Ürünleri, Yumurta, Süt ve Süt Ürünleri, Ekmek ve Tahıllar) | 1 |
13 | Besin Grupları-2 (Kuru Baklagiller, Sebze ve Meyveler, Yağlar, Şeker ve Şekerli Besinler) | 1 |
14 | Sağlıklı Yaşam ve Beslenme İlkeleri | 1 |
15 | Sağlıklı Vücut Ağırlığının Sağlanması ve Korunması | 1 |
16 | Genel Sınav | |