NTO2011 / BARDA SERVİS

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO2011 / BARDA SERVİS
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1 Sektörde servis ve bar alanında görev almak için gerekli mesleki teknik bilgi, beceri ve disiplin kazanırlar
2Barda alkolsüz içecek servisi yapılmasını sağlamak
3Barda alkollü içecek servisi yapılmasını sağlamak
4Kokteyllerin hazırlanmasını sağlamak
5Barda servis edilen yiyecekleri hazırlatmak
6Bar kapanış ve bar sayım işlemlerini yapmalarını sağlamak
7İçecek hizmeti sunan işletmelerde yerel ürünlerin sürdürülebilirlik açısından nasıl vermli kullanılacağını bilir