BOR FACULTY OF HEALTH SCIENCES / NUTRITION AND DIETETICS / BES3022 / FOOD AND PERSONNEL HYGIENE
 
LEARNING RESOURCES (BOOKS AND OTHER MATERIALS) 
1Erol, İ., Gıda Hijyeni Ve Mikrobiyolojisi. Pozitif Matbaacılık Ltd. Şti., Ankara, 2007
2Göktan, D., Tunçel, G., Temel Gıda Hijyeni. Meta Basım Matbaacılık Hizmetleri, İzmir, 2010
3Göktan, D., Tunçel, G. Gıda İşletmelerinde Hijyen. Meta Basım Matbaacılık Hizmetleri, İzmir, 2014.
4Koçak, N., Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Ve Personel Hijyeni. Detay Yayıncılık, Ankara, 2010
5Tayar, M., Kılıç, V., Gıda Endüstrisinde Hijyen Ve Sanitasyon. Dora Basım-Yayın Dağıtım Ltd. Şti., Bursa, 2014
6Tayfur, M., Gıda Hijyeni, Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar Ve Zehirlemeler. Kuban Matbaacılık Yayıncılık, Ankara, 2009