Öğrencilerimizin Dikkatine! OGRİS Seminer Dosyası

2022-2023 Güz Yarıyılından itibaren Seminer' e kayıt yaptıran öğrencilerimiz;

Enstitümüz Anabilim Dallarında yürütülen seminer derslerinde, öğrenci tarafından hazırlanan dokümanın Öğrenci İşleri Otomasyon Sistemine (OGRİS) yüklenecek şekilde süreç oluşturulması ve gerekli düzenlemelerin yapılması Enstitümüzce talep edilmiştir. Söz konusu talebe ilişkin gerekli çalışmalar Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, OGRİS üzerinden tamamlanmış ve seminer modülü oluşturulmuştur. Modül bir süreç yönetimi şeklinde geliştirilmiş olup öğrenci, danışman, anabilim dalı başkanı ve enstitü öğrenci işleri sürecinden oluşmakta ve OGRİS'te "Öğrenci İşlemleri" menüsü altında "Seminer Formları" sayfasından erişilebilmektedir. Öğrencinin seminer dosyasını (maksimim 10 MB) yüklemesinden sonra önce danışman, ardından anabilim dalı başkanı tarafından açıklama girilebilecek, onaylama/reddetme işlemi yapılabilecektir. Reddetme işlemi uygulandığında öğrenci tarafından düzenlenen dosya aynı süreçlerden geçecek Anabilim dalı başkanı tarafından onaylanarak gerekli belgeler ile Enstitümüze bildirilecek olup, söz konusu seminere ilişkin CD, kitapçık teslimi yapılmayacaktır.