Çağrılı Bildiriler

Konu

Yazar

Kaz Yetiştiriciliğinin Mevcut Durumu ve Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi

Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU

Doç. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN

Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ

Dr. Mustafa DUMAN

Brian TAİNİKA

Yunus Emre ŞENTÜRK

Türkiye’de Kaz Tüyü Üretim ve İşleme Teknolojileri Olanakları

Fatih ALKAN

Üretici Açısından Kaz Yetiştiriciliğinin Sorunları

Nihat SEVDİM

Kaz Eti Yemekleri

Emel ÇİRİŞOĞLU

Türkiye’de Kaz Islahı Çalışmaları

Prof. Dr. Musa SARICA

Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ

 

Kazlar ile ilgili moleküler genetik çalışmalar

Prof. Dr. Kemal KARABAĞ

Dr. Demir ÖZDEMİR

Kaz Etinin Genel Kimyasal Yapısı ve Beslenme Açısından Önemi

Prof. Dr. Fatih ÖZ

Kaz Yetiştiriciliğinde Yerli Genotip Kaynakların Korunması ve Islahı Stratejileri

Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ,

Dr. Demir Özdemir, Dr. Ahmet UÇAR,

Arş. Gör. Kadir ERENSOY

Kaz Yetiştiriciliğinde Standartların Önemi

Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU

Dr. Mustafa DUMAN

Brian TAİNİKA

Yunus Emre ŞENTÜRK

Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün Kaz Yetiştiriciliğine Bakış Açısı

Cengiz CEYLAN, Daire Başkanı

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün Ülkesel Kaz Araştırmalarına Bakış Açısı

Dr. Ali AYAR, Daire Başkanı

Kaz Yetiştiriciliğinin Gastronomik ve Kırsal Turizm Açısından Önemi

Dr. Emine ULUM

Kaz Yetiştiriciliğinde Önemli Hastalıklar ve Korunma Yolları

Prof. Dr. Osman ERGANİŞ

Kaz Beslenmesindeki Güncel Konular

Prof. Dr. Hasan Rüştü KUTLU

Kaz Yetiştiriciliğinde Güncel Yetiştirme Teknikleri

Prof. Dr. Mustafa SAATCİ

Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ

Doç. Dr. Mehmet SARI

 

Kaz Yetiştiriciliğinde Üreme ve Kuluçkadaki Güncel Gelişmeler

Doç. Dr. Umut Sami YAMAK

Öğr. Gör. Elif CİLAVDAROĞLU


Son Güncelleme Tarihi:25.01.2021