Konu | Yazar |
Kaz Yetiştiriciliğinin Mevcut Durumu ve Stratejik Yol Haritasının Belirlenmesi | Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU Doç. Dr. Hasan Gökhan DOĞAN Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ Dr. Mustafa DUMAN Brian TAİNİKA Yunus Emre ŞENTÜRK |
Türkiye’de Kaz Tüyü Üretim ve İşleme Teknolojileri Olanakları | Fatih ALKAN |
Üretici Açısından Kaz Yetiştiriciliğinin Sorunları | Nihat SEVDİM |
Kaz Eti Yemekleri | Emel ÇİRİŞOĞLU |
Türkiye’de Kaz Islahı Çalışmaları | Prof. Dr. Musa SARICA Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ |
Kazlar ile ilgili moleküler genetik çalışmalar | Prof. Dr. Kemal KARABAĞ Dr. Demir ÖZDEMİR |
Kaz Etinin Genel Kimyasal Yapısı ve Beslenme Açısından Önemi | Prof. Dr. Fatih ÖZ |
Kaz Yetiştiriciliğinde Yerli Genotip Kaynakların Korunması ve Islahı Stratejileri | Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ, Dr. Demir Özdemir, Dr. Ahmet UÇAR, Arş. Gör. Kadir ERENSOY |
Kaz Yetiştiriciliğinde Standartların Önemi | Prof. Dr. Ahmet ŞEKEROĞLU Dr. Mustafa DUMAN Brian TAİNİKA Yunus Emre ŞENTÜRK |
Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğünün Kaz Yetiştiriciliğine Bakış Açısı | Cengiz CEYLAN, Daire Başkanı |
Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğünün Ülkesel Kaz Araştırmalarına Bakış Açısı | Dr. Ali AYAR, Daire Başkanı |
Kaz Yetiştiriciliğinin Gastronomik ve Kırsal Turizm Açısından Önemi | Dr. Emine ULUM |
Kaz Yetiştiriciliğinde Önemli Hastalıklar ve Korunma Yolları | Prof. Dr. Osman ERGANİŞ |
Kaz Beslenmesindeki Güncel Konular | Prof. Dr. Hasan Rüştü KUTLU |
Kaz Yetiştiriciliğinde Güncel Yetiştirme Teknikleri | Prof. Dr. Mustafa SAATCİ Doç. Dr. Mehmet Akif BOZ Doç. Dr. Mehmet SARI |
Kaz Yetiştiriciliğinde Üreme ve Kuluçkadaki Güncel Gelişmeler | Doç. Dr. Umut Sami YAMAK Öğr. Gör. Elif CİLAVDAROĞLU |