Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: YÜKSEKOKULUMUZDA EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ KAPSAMINDA OXFORD TEACHER’S ACADEMY (OTA) EĞİTİMİ VERİLDİ.

• Etkinlik Tarihi: 13.01.2020 - 15.01.2020

• Etkinlik Türü: Bilimsel Etkinlikler

Okulumuzda 13-15 Ocak 2020 tarihleri arasında Oxford Teacher’s Academy (OTA) tarafından “Yetişkinlere Dil Eğitimi” (Teaching English to Adults) başlıklı eğitim verilmiştir.

Oxford University Press tarafından düzenlenen ve Yüksekokulumuz idarecileri ile öğretim görevlilerinin katılımlarıyla gerçekleşen OTA eğitiminde “Sınıf Yönetimi”, “Ölçme ve Değerlendirme” ve “Dil Becerilerinin Etkili Şekilde Geliştirilmesi” başlıkları altında eğiticilerin eğitimi kapsamında çalışmalar yapılmıştır.