| 1 | Dünya sığır eti üretimine genel bakış | [1] Ch.4-11 |
| 2 | Sığır eti ırkları | [2] |
| 3 | Sığır eti üretim sistemleri ve sığır eti endüstrisinin segmentleri | [1] Ch.4-11; [3] Ch.3; [4]; [5] |
| 4 | Sütten kesme stratejileri | [3] Ch.3; [6]; [7] |
| 5 | Sığır eti refahı ve doğurganlık yönetimi | [1] Ch. 13, 14, 17; [3] Ch.4 |
| 6 | Sığır eti beslenmesi | 1] Ch.4-16; [3] Ch.6; [ [8] |
| 7 | Sığır eti beslenmesi | 1] Ch.4-16; [3] Ch.6; [ [8] |
| 8 | Et Üretiminde Gelişimsel Programlama: Sığır Eti Endüstrisinde Genetik ve Genomik | [9] |
| 9 | Karkas ve et kalitesi ve sığır eti kalite güvencesi | [1] Ch.2 |
| 10 | Sığır Eti Üretim Sistemlerinin Çevresel Etkileri | [1] Ch.19; [10] |
| 11 | Sığır sığırlarının metabolik bozuklukları | [3] Ch.7; [11] Part III |
| 12 | Sığır eti endüstrisinin ekonomisi | [1] Ch.20; [3] Ch.2 |
| 13 | Canlı sığır ihracat endüstrisi | [1] Ch.12 |
| 14 | Dijital sığır eti yetiştiriciliği ve et endüstrisinin geleceği | Tartışma |