| 1 | Sindirim Sistemi Fizyolojisine Giriş | [3] s 472-495 |
| 2 | Sindirim sistemi fonksiyonunun sinirsel kontrolü | [1] s 753-759 |
| 3 | Besinlerin sindirime hazırlanmasındaki işlevler | [1] s 763-772 |
| 4 | Tükrük-özafagus-mide salgıları ve fonksiyonu | [1] s 773-787 |
| 5 | Pankreas salgı yapım ve fonksiyonu | [1] s 780-787 |
| 6 | Safra-karaciğer salgı yapım ve fonksiyonu | [1] s 780-787 |
| 7 | Karbonhidrat Metabolizması | [1] s 809-817 |
| 8 | Lipid metabolizması | [1] s 819-827 |
| 9 | Protein Metabolizması | [1] s 831-835 |
| 10 | Çeşitli besin gruplarının emilimi | [1] s 789-797 |
| 11 | Defekasyon | [1] s 797 |
| 12 | Karaciğerin metabolizmadaki yeri | [3] s 536-548 |
| 13 | Metabolizma ve şişmanlık-enerjetikler-ateş düzenlenmesi | [1] s 843-855 |
| 14 | Değerlendirme | |