1 | Enzimolojiye giriş | [1]sf. 1-7 |
2 | Enzimlerin önemi, kimyasal yapısı ve fonksiyonları | [1]sf. 8-14 |
3 | Enzimlerin sınıflandırılması ve önemli enzim grupları | [1]sf. 15-20 |
4 | Enzimlerin kinetikleri | [1]sf. 21-27 |
5 | Enzimlerin kinetikleri | [1]sf. 28-34 |
6 | Aktivasyon ve inhibisyon | [1]sf. 35-41 |
7 | Enzimlerin kaynakları ve üretilmeleri | [1]sf. 42-48 |
8 | Enzim ekstraksiyon ve saflaştırma teknikleri | [1]sf. 49-55 |
9 | Enzim aktivitesinin belirlenmesi | [1]sf. 56-62 |
10 | Enzim immobilizasyonu | [1]sf. 63-68 |
11 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | [1]sf. 69-74 |
12 | Gıda sanayi ve diğer endüstri dallarında kullanılan enzimlerin özellikleri | [1]sf. 75-80 |
13 | Gıda uygulamaları | [1]sf. 81-86 |
14 | Gıda uygulamaları | [1]sf. 87-93 |