GDM4011 / HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
155             
255             
3               
4               
5               
633             
7               
8               
9               
1055             
11               
1244             
1344             
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM4011 / HAZIR YEMEK TEKNOLOJİSİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Öğrenciler hazır yemek sektöründe karşılaşılan sorunlara çözüm bulabilir.
2Öğrenciler hazır yemek sektöründe kullanılan hammadde ve alet-ekipmanları öğrenir, hijyen ve sanitasyonun prensiplerini bilir.