1 | Hazır yemek sanayinin tarihsel gelişimi ve sınıflandırılması | [1]sf. 1-18. |
2 | Beslenme ilkeleri | [1]sf. 19-26. |
3 | Menü planlama | [1]sf. 46-54. |
4 | Mutfak planlama | [1]sf. 79-103. |
5 | Mutfak planlama - Hazırlık ve pişirme alanları | [1]sf. 103-111. |
6 | Ekipman seçimi ve yerleşimi | [1]sf. 115-124. |
7 | Hazır yemek sistemlerinde depolama | [1]sf. 127-133. |
8 | Hazır yemek sistemlerinde depolama | [1]sf. 134-140. |
9 | Hazır yemek sistemlerinde hijyen ve sanitasyon | [1]sf. 141-170. |
10 | Gıda güvenliği | [1]sf. 177-206. |
11 | Gıda hazırlama yöntemleri | [1]sf. 209-221. |
12 | Temizlik ve dezenfeksiyon | [1]sf. 223-242. |
13 | Temizlik ve dezenfeksiyon | [1]sf. 242-253. |
14 | Hazır yemek sistemlerinde kalite uygulamaları | [1]sf. 269-289. |