1 | Örnek alma ve örneklerin analize hazırlanması | [1]sf. 1-10 |
2 | Gıdalarda mikroorganizma sayımında kullanılan yöntemler | [1]sf. 11-22 |
3 | Bakteri izolasyonu ve identifikasyonu | [1]sf. 23-34 |
4 | Mikroorganizma sayısının belirlenmesinde kullanılan hızlı yöntemler | [1]sf. 35-47 |
5 | Membran filtrasyon ve hidrofobik grid membran filtre tekniği | [1]sf. 48-59 |
6 | ATP biyolüminesans | [1]sf. 60-75 |
7 | Elektrik impedens ve direkt epifloresans mikroskopi | [1]sf. 76-87 |
8 | DNA, RNA ve plasmid izolasyonu | [1]sf. 88-100 |
9 | Polimeraz zincir reaksiyon (PZR) yöntemleri | [1]sf. 101-113 |
10 | Polimeraz zincir reaksiyon (PZR) yöntemleri ve DNA hibridizasyonu | [1]sf. 114-125 |
11 | Western, Southren ve Nouthren blot, gen kolonlama, rekombinant DNA | [1]sf. 126-135 |
12 | İmmunoloji, antijenler, antikorlar | [1]sf. 136-144 |
13 | İmmunolojik yöntemler | [1]sf. 145-154 |
14 | Virüslerin gıdalarda varlığının tespit ve tanımla yöntemleri | [1]sf. 155-170 |