1 | Enkapsülasyon teknolojisine giriş | [1] s. 3-18 |
2 | Enkapsülasyon teknolojisinin temel prensipleri | [2] s. 1-15 |
3 | Enkaspsülasyonda kullanılan gıda bileşenleri | [1] s. 19-48 |
4 | Enkapsülasyonda kullanılan kaplama materyalleri | [3] s. 31-100 |
5 | Enkapsülasyonda kullanılan kaplama materyalleri | [3] s. 31-100 |
6 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 73-150 |
7 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 151-251 |
8 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 252-450 |
9 | Enkapsülasyon işlemini etkileyen faktörler | [3] s. 3-29 |
10 | Enkapsüle tozların fiziksel, kimyasal ve biyoaktif özellikleri | [4] s. 9-22 |
11 | Enkapsüle tozların ileri karakterizasyonu | [3] s. 101-110- |
12 | Enkapsüle tozların ileri karakterizasyonu | [3] s. 101-110- |
13 | Enkapsüle tozların rekonsitüsyon özellikleri ve kontrollü salınım | [2] s. 236-288; [4] s.103-110 |
14 | Kapsüllenmiş ürünlerin gıdalarda kullanımları | [2] s. 204-235 |