| 1 | Enkapsülasyon teknolojisine giriş | [1] s. 3-18 |
| 2 | Enkapsülasyon teknolojisinin temel prensipleri | [2] s. 1-15 |
| 3 | Enkaspsülasyonda kullanılan gıda bileşenleri | [1] s. 19-48 |
| 4 | Enkapsülasyonda kullanılan kaplama materyalleri | [3] s. 31-100 |
| 5 | Enkapsülasyonda kullanılan kaplama materyalleri | [3] s. 31-100 |
| 6 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 73-150 |
| 7 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 151-251 |
| 8 | Enkapsülasyon teknikleri | [1] s. 252-450 |
| 9 | Enkapsülasyon işlemini etkileyen faktörler | [3] s. 3-29 |
| 10 | Enkapsüle tozların fiziksel, kimyasal ve biyoaktif özellikleri | [4] s. 9-22 |
| 11 | Enkapsüle tozların ileri karakterizasyonu | [3] s. 101-110- |
| 12 | Enkapsüle tozların ileri karakterizasyonu | [3] s. 101-110- |
| 13 | Enkapsüle tozların rekonsitüsyon özellikleri ve kontrollü salınım | [2] s. 236-288; [4] s.103-110 |
| 14 | Kapsüllenmiş ürünlerin gıdalarda kullanımları | [2] s. 204-235 |