GDM7118 / KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Kabuklu ve yumuşakçaları sınıflandırabilme
2Kabukluların işleme yöntemlerini belirleyebilme
3İşlenmiş kabuklu ve yumuşakçaların depolanma koşullarını sınıflandırabilme
4Kabuklu deniz ürünleri kaynaklı mikrobiyal hastalıkları sınıflandırabilme
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Temel Birimler Dersi
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi