GDM7118 / KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
14444           
23333           
3               
4               
5               
63333           
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

GDM7118 / KABUKLU DENİZ ÜRÜNLERİNDE KALİTE DEĞİŞİMLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kabuklu deniz ürünlerini sınıflandırabilir
2Kabuklu deniz ürünlerinin özellikleri ve sağlığa etkilerini irdeleyebilir
3Kabuklu deniz ürünlerinin gıda sektöründe, eczacılıkta ve kozmetik alanında kullanılması ile ilgili konuşabilir
4Kabuklu gıda zehirlenmelerinin nedenlerini açıklayabilir