GDM8006 / GIDA KARBONHİDRATLARI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Karbonhidratların yapısı ve özellikleri[2] s 49-61
2Karbonhidratların reaksiyonları[2] s 61-78
3Karbonhidratların sınıflandırılması, monosakkaritler[2] s 50-61, [3] s 84-103
4Disakkaritler[2] s 76-85, [3] s 103-108
5Polisakkaritler[2] s 85-127, [3] s 108-120
6Karbonhidratların gıdalardaki fonksiyonları ve sürdürülebilir üretim uygulamaları.[4] s 24-87
7Nişasta ve özellikleri[3] s 120-135
8Nişasta üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı[1] s 313-471
9Pektin ve özellikleri[4] s 1-24, s 87-119
10Pektin üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı[4] s 119-260
11Selüloz ve özellikleri[3] s 135-138
12Selüloz üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı[1] s 169-269
13Gam maddeleri ve özellikleri[3] s 138-151
14Gam maddeleri üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı[1] s 269-313