1 | Karbonhidratların yapısı ve özellikleri | [2] s 49-61 |
2 | Karbonhidratların reaksiyonları | [2] s 61-78 |
3 | Karbonhidratların sınıflandırılması, monosakkaritler | [2] s 50-61, [3] s 84-103 |
4 | Disakkaritler | [2] s 76-85, [3] s 103-108 |
5 | Polisakkaritler | [2] s 85-127, [3] s 108-120 |
6 | Karbonhidratların gıdalardaki fonksiyonları ve sürdürülebilir üretim uygulamaları. | [4] s 24-87 |
7 | Nişasta ve özellikleri | [3] s 120-135 |
8 | Nişasta üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı | [1] s 313-471 |
9 | Pektin ve özellikleri | [4] s 1-24, s 87-119 |
10 | Pektin üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı | [4] s 119-260 |
11 | Selüloz ve özellikleri | [3] s 135-138 |
12 | Selüloz üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı | [1] s 169-269 |
13 | Gam maddeleri ve özellikleri | [3] s 138-151 |
14 | Gam maddeleri üretimi ve gıda sanayindeki kullanımı | [1] s 269-313 |