GKK2010 / MEYVE SEBZE VE ÜRÜNLERİ ANALİZLERİ II

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Meyve Suyunda Duyusal Analizler1, 2
2Meyve Suyunda Fiziksel Analizler1, 2
3Meyve Suyunda Kimyasal Analizler1, 2
4Sirkede Fiziksel Analizler1, 2
5Sirkede Kimyasal Analizler1, 2
6Salçada Duyusal Analizler1, 2
7Salçada Fiziksel Analizler1, 2
8Salçada Kimyasal Analizler1, 2
9Salçada Mikrobiyolojik Analizler1, 2
10Konservelerde Duyusal Analizler1, 2
11Konservelerde Fiziksel Analizler1, 2
12Konservelerde Kimyasal Analizler1, 2
13Konservelerde Mikrobiyolojik Analizler1, 2
14Meyve Sebze Endüstrisinde Sürdürülebilir Üretim Teknolojileri1, 2