1 | Türkiye ve Dünya'da Mantarcılığın Tarihçesi | 1,2,3 |
2 | Mantarın Tanımı, Sistematikteki Yeri, Ekonomik Önemi ve Besin Değeri | 1,2,3 |
3 | Beyaz Şapkalı Kültür Mantarı Biyolojisi ve Üremesi | 1,2,3 |
4 | Beyaz Şapkalı Kültür Mantarının Ekolojik İstekleri | 1,2,3 |
5 | Mantar Üretim Yerleri ve Sistemleri | 1,2,3 |
6 | Modern Mantar İşletmeleri | 1,2,3 |
7 | Kompost Reçetelerinin Hazırlanışı ve Kompost Yapımı | 1,2,3 |
8 | Ara Sınav | |
9 | Tohumluk Misel Üretimi | 1,2,3 |
10 | Komposta Misel Ekim Yöntemleri | 1,2,3 |
11 | Örtü Toprağının Özellikleri, Hazırlanışı ve Serimi | 1,2,3 |
12 | Yetiştiricilik Döneminde Uygulanan Bakım İşlemleri | 1,2,3 |
13 | Hasat, Muhafaza ve Paketleme | 1,2,3 |
14 | Mantar Hastalık ve Zararlıları | 1,2,3 |
15 | Genel Sınav | |
 | Loading… |
   |