SUT1012 / ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1     44        
23333334        
3     44        
4               
5               
6     55        
744555          
8               
955  44         
10               
113333333        
125555555        
13               
14     43        
1522222          
16               
17               
18               
19               
20     35        
21      5        
22               
23               
242222233        
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SUT1012 / ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Çiğ sütten fiziksel ve kimyasal analizler için tekniğe uygun bir şekilde numune alır.
2Çiğ sütten mikrobiyolojik analizler için tekniğe uygun bir şekilde numune alır.
3Çiğ sütte yapılan fiziksel analizleri yürütür.
4Çiğ sütte yapılan kimyasal analizleri gerçekleştirir.
5Çiğ sütte yapılan mikrobiyolojik analizleri yapar.
6Kalite analizlerinin sonuçlarını hesaplar ve yorumlar.
7Çiğ sütün tüketime ve işlemeye uygunluğunu değerlendirir.