SUT1012 / ÇİĞ SÜT ANALİZLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Çiğ Sütten Fiziksel ve Kimyasal Analizler İçin Numune Alma[2] s. 1-4, [3] s. 26-29
2Çiğ Sütten Fiziksel ve Kimyasal Analizler İçin Numune Alma[2] s. 1-4, [3] s. 26-29
3Süt ve Ürünlerinden Mikrobiyolojik Analiz İçin Numune Alma[2] s. 1-4, [3] s. 26-29
4Sütte Duyusal Analizler [2] s. 5-16, [3] s. 29-31
5Sütlerin Fiziksel Analizleri, Özgül Ağırlık Tayini[1] s. 109-110, [2] s. 16-23, [3] s. 31-38, [4] s. 11-13
6Donma Noktası, Refraktometre Sayısı, Temizlik Testi[2] s. 23-30, [3] s. 38-46
7Sütlerin Kimyasal Analizi, Kuru Madde Tayini[2] s. 30-38, [3] s. 46-48, [4] s. 9-11
8Kül Tayini, Yağ Tayini[1] s. 111-112, [2] s. 38-60, [3] s. 48-56, [4] s. 8-9, 15
9Asitlik Tayini[1] s. 110-111, [2] s. 112-122, [3] s. 68-76, [4] s. 3-8
10Asitlik Tayini[1] s. 110-111, [2] s. 112-122, [3] s. 68-76, [4] s. 4-8
11Sütte Bulunan Yabancı Maddeler[1] s. 115-116, [2] s. 150-165, [3] s. 76-88, [4] s. 15-20
12Sütte Bulunan Yabancı Maddeler[1] s. 115-116, [2] s. 150-165, [3] s. 76-88, [4] s. 15-20
13Sütlerin Mikrobiyolojik Analizi[1] s. 113-114, [2] s. 165-184, [3] s. 88-101
14Sütlerin Mikrobiyolojik Analizi[1] s. 113-114, [2] s. 165-184, [3] s. 88-101