SUT2001 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Katı (set tipi) yoğurt üretimi1.
2Katı (set tipi) yoğurt üretimi1.
3Katı (set tipi) yoğurt üretimi1.
4Katı (set tipi) yoğurt üretimi1.
5Sade yoğurtların depolanması1.
6Sade yoğurtların depolanması 1.
7Kaymaklı yoğurt üretimi1.
8Kaymaklı yoğurt üretimi 1.
9Kaymaklı yoğurt üretimi +Süzme yoğurt üretimi1.
10Süzme Yoğurt Üretimi+Meyve esaslı karışımların hazırlanması1.
11Meyve esaslı karışımların hazırlanması1.
12Meyve esaslı karışımların hazırlanması +Set tipi meyveli yoğurt üretimi 1.
13Set tipi meyveli yoğurt üretimi +Pıhtısı parçalanmış meyveli yoğurt üretimi 1.
14Pıhtısı parçalanmış meyveli yoğurt üretimi + Meyveli yoğurtların depolanması1.