Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilişim ve Eğitim Kulübü kuruldu ve faaliyetlerine başladı.

• Etkinlik Tarihi: 06.03.2014 - 06.03.2014

• Etkinlik Türü: Açılış Töreni

Kulübün Adı:

Ömer Halisdemir Üniversitesi Bilişim ve Eğitim Kulübü

Amaç:

1. Bilgisayar eğitimini yaymak için faaliyetlerde bulunmak.

2. Diğer Üniversite kulüpleri ile işbirliği yapmak.

3. Bilişim teknolojileri hakkında eğitimler ve kurslar düzenlemek.

4. Bilişim teknolojileri ile ilgili araştırmalar yapmak ve üyelerin bilgisine sunmak.

5. Bilişim alanları ile ilgili hazırlanan eserleri sahnelenmek.

6. Üyeler arasındaki dostluk ve kardeşlik bağlarının gelişmesi için geziler, yemekler, konserler, yarışmalar ve toplantılar düzenlemek.

7. Yurt içindeki ve yurt dışındaki diğer bilişim kulüpleri ile iyi ilişkiler kurmak ve müşterek faaliyetlerde bulunmak.

8. Dernek amacına uygun diğer çalışmaları yapmak.

9. Bilim ve teknolojideki son yenilikleri takip etmek.

10. Öğrenci kabiliyetlerini gelişen teknoloji ile birlikte yönlendirmek.

11. Öğrencilerin düşünme ve karar verme yeteneklerini geliştirmek.

12. Yeni keşiflere yol açmak.

13. Öğrencileri okul sonrasındaki iş hayatına hazırlamak.

14. Türkiye’deki teknoloji ve eğitim ile ilgili sempozyum ve seminerlere katılım sağlamak.

15. Bilim ve teknoloji ile ilgili düzenlenen fuarlara katılım sağlamak.

16. Teknik geziler düzenlemek.

17. Teknolojik konularda konunun uzmanı kişilerle seminerler düzenlemek.

18. Çalışma alanları belirleyerek o alanlarda öğrencilerin araştırma yapmalarını sağlamak.

19. Projeler üreterek öğrencilerin bu projelere katılımını sağlamak.

20. Ders dışı zamanlarda, derslerde öğrenilen teorik bilgilerin pratik olarak uygulanması amacıyla gerekli alt yapıyı hazırlamak.

21. Ücretli - ücretsiz kurslar ve seminerler düzenleyerek Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencilerinin bilinçli bilgisayar ve Internet kullanımını yaygınlaştırmak.

22. Başta bilişim teknolojileriyle ilgili olmak üzere her tür teknik ve bilimsel yayın çıkartmak.

23. Ömer Halisdemir Üniversitesi Kütüphanesine bilişim ile ilgili kitapları kazandırmak.