2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA KESİN KAYIT HAKKI KAZANAN ULUSLARARASI ÖĞRENCİ LİSTELERİ

• Yukarıdaki listede isimleri olmayan adayların başvuru evrakının eksik olması, alan dışından başvuru yapmış olması, ilan şartlarını taşımaması nedenleriyle başvuruları kabul edilmemiştir.
  • The applications with; missing documents, unrelated fields of study, unsatisfying the requirements are rejected and not listed.
  • Students should complete their final registration process between 27 September- 28 September, 2021
  • Institutions where the candidates have graduated must be recognized by the Council of Higher Education. Students who have graduated from the institution that is not recognized by the Council of Higher Education will be dismissed from the related institute even if they have registered.