Öğrencilerimiz Üniversitelerarası Tralli Travma Rallisinde Dereceye Girdi

Üniversitemizde 17 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen Ambulans Rallisinde dereceye giren Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Paramedik 2. Sınıf öğrencileri, Üniversitelerarası 5. Tralli Travma Rallisinde üniversitemizi temsil ettiler.

Gazi Üniversitesinin ev sahipliğinde Gölbaşı yerleşkesinde düzenlenen 5. Tralli Travma Rallisine 16 üniversiteden 38 farklı ekip ve 152 öğrenci katılım gösterdi. İlk ve acil yardım programında eğitim gören öğrenciler, öğretim üyeleri ve 112’de çalışan Paramediklerin de yakından takip ettiği yarışmada, almış oldukları eğitimleri uygulama fırsatı buldu.

Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Nesibe Sultan Çınaroğlu ve Öğretim Görevlisi Tuğba Aydemir’in koordinesinde yarışmaya katılan Paramedik 2. Sınıf öğrencilerimiz, 16 Üniversiteden 38 ekibin mücadele ettiği 5. Tralli Travma Rallisinin Resüsitasyon etabında üçüncü olmayı başardı.