Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Üniversitemiz Rektörlüğünden Taziye Mesajı

Üniversitemiz Rektörlüğü kalp krizi sonucu vefat eden Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü 2. sınıf öğrencimiz Doğan Kahraman için bir taziye mesajı yayımladı.

“Sertifikalı Girişimcilik Eğitimi” Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Teknopark A.Ş. ve KOSGEB Niğde İl Müdürlüğü ortaklığında, “Sertifikalı Girişimcilik Eğitimi” Niğde Teknopark A.Ş’nin toplantı salonunda, 5-9 Aralık 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

“Oyunla Gülen Yüzler” Etkinliği Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Emin - Emine Teoman Özel Eğitim Uygulama Merkezi 1. Kademe ve 2. Kademe tarafından Dünya Engelliler Günü kapsamında, “Oyunla Gülen Yüzler” adlı etkinlik gerçekleştirildi.

“Özbek Şairi: Rauf Parfi” Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde, Türk Dünyası Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü’nün katkılarıyla, Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Hikmet Koraş tarafından “Özbek Şairi: Rauf Parfi” adlı konferans düzenlendi.