Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Şiir Dinletisi ve Koro Konseri

Üniversitemizde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında “Şiir Dinletisi ve Koro Konseri” gerçekleştirildi.

"Mikroskobun Altında" Kişisel Sergi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Sergi Salonunda “Mikroskobun Altında” konulu sergi etkinliği gerçekleştirildi.

“Bütüncül Bakım” Konferans Etkinliği

Üniversitemizde; Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu aracılığıyla, Hemşireler ve Ebeler Haftası kapsamında “Bütüncül Bakım” konulu konferans gerçekleştirildi.

Öğrencimizden Türkiye Birinciliği

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü 3. sınıf öğrencimiz Şerife Sarıgül, 2018 yılı Kültür ve Sanat Yarışmaları Türk Müziği Yarışmasına katıldı.

Mezuniyet Sergisi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-iş Eğitimi Ana Bilim Dalı 4. Sınıf öğrencilerinin materyallerinden oluşan “Mezuniyet Sergisi” etkinliği düzenlendi.

Gitar Resitali

Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Müdürlüğü aracılığıyla “Gitar Resitali” etkinliği gerçekleştirildi.