Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

UZAKTAN EĞİTİME GEÇİŞ İLE İLGİLİ DUYURU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Yeni Koronavirüs (Covid-19) Salgını nedeniyle üniversitelerin 23 Mart 2020 tarihinden itibaren eğitim-öğretim faaliyetlerini uzaktan eğitim şeklinde sürdürebileceklerini bildirmesinin ardından üniversitemiz de uzaktan eğitim ile ilgili hazırlıklara hızla başlanmıştır.

Öğretim Üyemize “TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı” Kapsamında Destek

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Burcu Bitirge Süt’ün 219Z278 numaralı "İzoaspartat Birikimi, Endoplazmik Retikulum Stresi ve Proteazom İnhibisyonu Arasındaki Çapraz İlişkinin Araştırılması" başlıklı projesi, TÜBİTAK 1002 Hızlı Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazandı.

Rektörümüzden KOP İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Üniversitemiz Niğde Teknopark Genel Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Battaloğlu, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya Ovası Projesi (KOP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı’yı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizde Fen Bilgisi Eğitimi Doktora Programı Açıldı

Üniversitemiz Rektörlüğünün, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına yaptığı Eğitim Bilimleri Enstitümüz Matematik ve Fen Bilimleri Anabilim Dalı bünyesinde Fen Bilgisi Eğitimi Doktora Programı açılması konusundaki başvurusu, Yükseköğretim Yürütme Kurulunun toplantısında incelenerek uygun görüldü.