Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Deri Teknolojisi Programı Mezunları Yıllar Sonra Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksek Okuluna bağlı Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Deri Teknolojisi Programından, 1992-2012 yılları arasında mezun olan öğrencilerimiz ve aileleri 29-30 Haziran 2019 tarihlerinde, Üniversitemiz Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksek Okulu tarafından gerçekleştirilen mezunlar buluşmasında bir araya geldi.

1. Uluslararası Çevre, Teknoloji ve Yönetim Konferansı (ICETEM) Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezinde, 1. Uluslararası Çevre, Teknoloji ve Yönetim Konferansı (ICETEM), Çevre Mühendisliği Bölümümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Konferansta, dünyanın farklı üniversitelerinden 11 yetkin bilim insanı ana konuşmacı ve davetli konuşmacı olarak çevre, teknoloji ve yönetim eksenindeki çalışmalarını katılımcılara aktardı.