Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Haberler

Ömer Halisdemir Futbol Turnuvası

Üniversitemizde; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletinin bekasına yönelik 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan hain kalkışmada, büyük bir kahramanlık göstererek şehit düşen Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir

Üniversitemizde Mezuniyet Coşkusu

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Merkez Yerleşke 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Üniversitemiz Arasında Protokol İmzalandı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, VII. Bölge Müdürlüğü ile Üniversitemiz arasında Niğde ilinin flora (damarlı bitkiler), fauna (kuşlar, memeliler, çift yaşarlar, sürüngenler, iç su balıkları) ve habitat/ekosistem izleme işine dair protokol imzalandı.