Ulukışla İlçe Yönetimi, Yeni Açılan Programlar İçin Rektör Kar’a Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Niğde ili Ulukışla ilçesi Kaymakamı Arif Oltulu ve Belediye Başkanı Ali Uğurlu, Ulukışla’ya yeni açılan programlar için Rektör Kar’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette; Kaymakam Arif Oltulu ve Belediye Başkanı Ali Uğurlu; Ulukışla Meslek Yüksekokulu bünyesinde açılan, Raylı Sistemler Makinistlik programı ile Raylı Sistemler İşletmeciliği programı için verdiği destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkürlerini sundu.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar ise, Ulukışla Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Arif Oltulu’yu tebrik ederek başarılar diledikten sonra yeni görevlerinin kendileri, ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Niğde için birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde de bulunulan görüşme sonunda Kaymakam Arif Oltulu ve Belediye Başkanı Ali Uğurlu’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Kar, Niğde’nin gelişmesi için birlikte çalışmaktan oldukça memnun olduğunu ifade etti.