FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ / GIDA MÜHENDİSLİĞİ / GDM6135 - GIDA ENDÜSTRİSİNDE EKSTRAKSİYON TEKNİKLERİ
 
ÖĞRENME KAYNAKLARI (KİTAP VE DİĞER MATERYALLER) 
1Geankoplis, C.J. ‘Transport Processes and Separation Process Principles -Includes Unit Operations. 5 Edition’ Pearson Education, Inc. 2018.
2Constantina Tzia, George Liadakis - Extraction Optimization in Food Engineering-Marcel Dekker, Inc (2003)
3Basmadjıan, D. ‘Mass Transfer Principles and Applications’ CRC Press, 2005.
4Taner BaysaL, Filiz İçier, Gıda Mühendisliğinde Isıl Olmayan Güncel Teknikler 2020.
5Cem Baltacıoğlu. Gıda İşleme ve Üretiminde Yenilikçi Teknolojiler, Akademisyen Kitabevi, 2023.