NTO2025 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ I

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
15              
25              
35              
44              
55              
65              
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NTO2025 / PİŞİRME YÖNTEMLERİ I
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Mutfak Organizasyonunu Öğrenmek
2Temel Mutfak Kavramlarını öğrenmek
3Mönü planlamasını öğrenmek.
4Mutfak maliyetlerini kavramak
5Sürdürülebilir gıdalar ve kalkınma hakkında bilgi sahibi olmak