Etkinlik Ayrıntıları

• Etkinlik Adı: Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik kulübü tarafından 'Zirveye Uzanan Lojistik' konulu seminer düzenlendi.

• Etkinlik Tarihi: 28.12.2016 - 28.12.2016

• Etkinlik Türü: Seminer

Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Seminerleri III - ''Zirveye Uzanan Lojistik'' Adlı Etkinlik Düzenlendi

Ömer Halisdemir Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulubü her yıl düzenlediği geleneksel seminerlerine ''Zirveye Uzanan Lojistik'' semineri ile devam etti. Fen Edebiyat Fakültesi Kongre Salonunda gerçekleştirilen seminere Uluslararası lider lojistik firmalarından DHL Freight' in Türkiye Operasyon ve Hat Geliştirme Müdürü Onur UÇAR konuşmacı olarak katıldı. DHL Freight ve Türkiye'deki karayolu taşımacılığı hakkında sunumunu yapan Onur UÇAR ardından öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abitter ÖZULUCAN plaketini takdim etti. Keyifli geçen konferans plaket takdimi ardından sona erdi.