Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’dan Ramazan Bayramı Mesajı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektörümüz mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ramazan ayı İslam âlemi için hoşgörünün ve bereketin simgesidir. Mübarek Ramazan ayının bitişiyle karşıladığımız Ramazan Bayramımız ise bu hoşgörü ve bereketin daha da yayıldığı dini bayramlarımızdan biridir. Öte yandan inancımız ve medeniyetimiz için çok önemli bir yere sahip olan bayramlarımız, aynı zamanda milletçe bizi birbirimize kenetleyen çok özel günlerdir. Bu vesileyle aziz milletimizin barış ve huzur içinde nice bayramlara erişmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’mızın mazlumların zulüm görmediği bir dünyaya vesile olmasını diliyor; öğrencilerimiz ve personelimiz ile kıymetli ailelerinin, hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.”