Uluslararası Staj Öğrencilerimizden Birimlerimize Ziyaret


Kazak Milli Kızlar Pedagoji Üniversitesi ile Al Farabi Milli Üniversitesinden zorunlu stajları için Üniversitemize gelen öğrenciler Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu’ya ve Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bekir Çınar’a ziyarette bulundular.

Eğitim ve İletişim Fakültelerimiz, Kimya, Biyoloji ve İngiliz Dili ve Edebiyatı, Çağdaş Türk Lehçeleri ile Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerimizde zorunlu stajlarını başarıyla yapan uluslararası öğrenciler ayrıca kendilerine destek sağlayan akademik ve idari birimlerimize nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu nazik ziyaretleri dolayısıyla uluslararası öğrencilere teşekkür etti ve uluslararası ikili anlaşmaların öğrencilerin akademik gelişimleri için önemli bir kazanım sağladığını ifade ederek bu tarz ikili anlaşmaları artırma gayretinde olduklarını söyledi.

Kazak Milli Kızlar Pedagoji Üniversitesi ile Al Farabi Milli Üniversitesinden zorunlu stajları için Üniversitemize gelen öğrenciler ve Genetik Bölümü öğrencilerimiz ayrıca düzenlenen yemek programında bir araya geldiler.