KAYIT YENİLEYEN VE YENİLEYECEK ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ DUYURU

Üniversitemiz Senatosunun aldığı karar ile 2023-2024 Akademik Yılı Güz Döneminden itibaren lisans programlarında okuyan 3.ve 4. sınıf öğrencileri için Üniversite Seçmeli Ders Havuzu oluşturulmuştur. Üniversite Seçmeli Ders Havuzundaki bu dersler USD koduyla kayıt sisteminde yer almaktadırlar. Üniversite Seçmeli Ders Paketinden (USD kodlu) ders almak zorunlu değildir. Ders kayıtlarında, Üniversite Seçmeli Ders VEYA Sosyal Seçmeli Ders seçilmelidir.

Yukarıda belirtilen durum kapsamında, Sosyal Seçmeli Ders Paketi bölümümüz Eğitim-Öğretim planında 6. yarıyılda bulunduğundan, EEM bölümü öğrencileri SADECE 6. YARIYILDA Üniversite Seçmeli Ders VEYA Sosyal Seçmeli Ders Paketinden ders alabilir. Bu nedenle bölümümüzün 3. ve 4. sınıf öğrencileri bu kayıt döneminde Üniversite Seçmeli Ders Paketinden (USD kodlu) SEÇİM YAPMAYACAKLARDIR. Ancak, 3. ve 4. sınıf öğrencileri ders listelerinden bulunan teknik seçmeli ders paketlerinden ders seçimi YAPACAKLARDIR.

2023-2024 Güz Döneminde ders kayıt aşamasında 5. ve 7. yarıyılda Üniversite Seçmeli Ders Paketinden (USD kodlu) ders seçimi yapan ve ders kaydını onaylayan öğrencilerin ders listesindeki Üniversite Seçmeli Ders Paketinde (USD kodlu) bulunan dersleri danışmanlar tarafından ÇIKARILACAKTIR. Çıkarılan dersler yerine ders eklemek isteyen öğrencilerimizin sınıf danışmanları ile iletişime geçmesi GEREKMEKTEDİR