MSNG 2018'de Öğretim Üyelerimize Ödül

Nevşehir’de, 4-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen MSNG 2018’de (Materials Science and Nanotechnology for Next Generation), üniversitemiz öğretim üyeleri Doç. Dr. Recep Zan ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Olğar, ödül almaya hak kazandı.

Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyemiz Doç. Dr. Recep Zan’ın davetli konuşmacı olarak katıldığı, “5th International Conference on Materials Science and Nanotechnology for Next Generation” (5. Uluslararası Gelecek Nesil İçin Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Konferansı - MSNG 2018) konferansında, Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyemiz, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Olğar’ın sunduğu poster ‘En İyi Poster Ödülü’ne layık görüldü.

Ödül alan proje; Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Seyhan’ın yönetiminde gerçekleştirilen ‘Optimization of Front Side Metalization Design for Si-HIT Solar Cells’ (Si-HIT Güneş Hücreleri İçin Ön Yüz Metalizasyon İşleminin Optimizasyonu) çalışmalarından oluşuyor.