Niğde Protokolünden Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a Ziyaret

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun ile Selim Gültekin, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar ve Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Bülent Küçüktuna Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında ziyaret etti.

Niğde’ye yapılması planlanan Millet Bahçesi ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ziyaret dolayısıyla oldukça memnun olduğunu ifade ederek gereken desteğin de Niğde iline verileceğini belirtti.

Niğde protokolü adına açıklamalarda bulunan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ise Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a destekleri ve misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti.

Toplantıda, Üniversitemiz ve Eğitim Fakültemiz hakkında detaylı bilgiler vererek öğretmen adayları için verilen formasyon eğitiminin yeniden yapılandırılması sürecinde katkı vermeye hazır olunduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, açıklamalarının devamında üniversitemizin bu katkıyı sunmak üzere gerekli akademik kadro ve fiziki altyapıyı barındırdığının da altını çizdi.