Piyano Konseri Büyük Beğeni Topladı

Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Konser Salonunda düzenlenen “Piyano Konseri” katılımcılardan büyük beğeni topladı.

Giresun Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. İzzet Yücetoker ve Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Eda Angı tarafından hazırlanan konserde, Üniversitemiz Müzik Eğitimi Anabilim Dalı 1. Sınıf öğrencisi Yiğit Dede sahne aldı.

Konserde Barok-Klasik-Çağdaş döneme ait eserler büyük bir başarı ile seslendirildi. Akademisyenlerin, öğrencilerin ve davetlilerin yoğun ilgisi ile gerçekleşen ve büyük bir beğeni ile izlenen konser çiçek takdimi ve teşekkür belgesi verilmesiyle sona erdi.