Rektör Kar’dan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a ziyarette bulundular.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a, üniversitemizin genel durumu, üniversitemiz tarafından yapılan yatırım projelerinin son durumu ve üniversitemizin sahip olduğu Ar-Ge altyapısı ile ilgili bilgiler verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar görüşmede ayrıca, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Morfoloji binasının bu yıl içinde tamamlanıp 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında kullanıma açılması için Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a, Yatırım Hızlandırma Bütçesinden ek ödenek taleplerini de iletti.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal ise ziyaretteki açıklamasında, Tıp Fakültesi Morfoloji binasının yıl içinde tamamlanması adına devlet imkanları dahilinde üniversitemize yardımcı olacaklarını belirtti.

Ziyaret sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür etti.