Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’dan “Dünya İnsan Hakları Günü” Mesajı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Kar, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dünya İnsan Hakları Günü, tüm insanların kayıtsız şartsız sahip olduğu temel hak ve özgürlüklerine saygı gösterilmesi amacı ile İnsan Hakları Evrensel Bildirisi'nin kabul edildiği gün olan 10 Aralık 1948'den bu yana her yılın 10 Aralık gününde kutlanmaktadır.”

“Toplumun tüm bireylerinin, birbirlerine karşı saygılı olduğu, ırk, renk, dil, din ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin hep beraber huzur ve barış içerisinde yaşadığı, sevgi ve kardeşliğin egemen olduğu bir dünya  temenni ederek, başta üniversite personelimiz olmak üzere 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nün tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.”