Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar “İKAF’20 Paydaş Üniversiteler Toplantısı”na Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin desteği ile Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde 13-14 Nisan 2020 tarihlerinde Kayseri’de gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı 2020 (İKAF’20) öncesinde düzenlenen “İKAF’20 Paydaş Üniversiteler Toplantısı”na katıldı.
Toplantıda ayrıca paydaş üniversite rektörleri, rektör yardımcıları ve kariyer merkezi müdürleri ile Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofis Birim Müdürü Neşe Gülmez de yer aldı.
13-14 Nisan 2020 tarihleri arasında Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek olan fuar hakkında açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, üniversitelerin kariyer merkezlerini daha etkin hale getirmeyi ve bu sayede öğrencilerin işverenler ile kolayca biraraya gelebilmesine imkan sağlamayı hedefleyen bölgesel fuarların oldukça faydalı olduğuna vurgu yaparak, “Öğrencilerimiz kariyer merkezleri ve kariyer fuarları sayesinde kendilerine yetenekleri doğrultusunda bir kariyer yolu çizebilecekler. Bölgesel kalkınmaya da önemli artılar sağlayan kariyer fuarları hem akademisyenler hem de işverenler için önemli tanıtım fırsatları sunuyor. Buralarda tüm kesimler kendilerini açık ve anlaşılır bir biçimde ifade etme şansı buluyor. Bu bağlamda kariyer fuarlarını Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi olarak biz de oldukça önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.
Toplantı, fuar ile ilgili hazırlıklar ve etkinlik programı hakkında bilgilerin, Erciyes Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Sıtkı İlkay tarafından katılımcılara aktarılmasının ardından paydaş rektörlerin konuşmaları ile son buldu.