Rektörümüz Tiyatro Festivaline Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar, Niğde Bor İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Bor Tiyatro Festivali”ne katıldı.

Bor Tiyatro Festivalinin açılışına; Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, , Niğde Milletvekili Selim Gültekin, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Kaymakamı Bekir Sıtkı Dağ, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve davetliler katıldı.

Programda konuşma yapan Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, İlk kez düzenlenen tiyatro festivalinin çok anlamlı olduğunu belirtti. Şimşek, “Bor tiyatro festivali sayesinde Bor halkı ve öğrenciler tiyatroyu yakından tanıma fırsatı bulacaklar, tanışacaklar ve tiyatro sanatı ile daha çok iç içe olacaklar” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar program ile ilgili yaptığı açıklamada, sanat çalışmalarının her zaman desteklenmesi gerektiğinin önemini vurgulayarak, sanatsal faaliyetlerin toplumların gelişmesine oldukça değerli bir katkı yaptığını belirtti. Festivalin hazırlık sürecinde üniversitemizden de gerekli desteğin verildiğini aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar konuşmasının sonunda, festivalde emeği geçenlere teşekkür etti.