Üniversitemizde “Proje Yazmayan Kalmasın” Konulu Seminer Düzenlendi

Ömer Halisdemir Üniversitesinde “Proje Yazmayan Kalmasın” konulu seminer düzenlendi.

Teknoloji Transfer Ofisi aracılığıyla hazırlanan programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Şener, Niğde Sanayi Kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemiz akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi Salon 1923’te düzenlenen seminerde; Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Emrah Koraman ‘Ar-Ge Proje Destek Programları’, TÜBİTAK Bilimsel Programlar Uzmanı Dr. Fatih Sinan Esen ‘Ulusal Ar-Ge Proje Destekleri’, Türk Patent ve Marka Kurumu Sanayi Mülkiyet Uzmanı Faruk Önder ‘Patent Süreçleri’ ve Niğde KOSGEB KOBİ Uzman Yardımcısı Ender Songur ‘KOSGEB Destek Programları’ konulu çalışmalarını, sunumlar eşliğinde katılımcılar ile paylaştı.

Özgün ve yenilikçi projelerin her zaman destekleneceğinin ifade edildiği etkinlikte, teknoloji yenilik destek programları, patent, projelere destek veren daireler ile vergisel ve nakdi destekler hakkında bilgiler verildi.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği program, Prof. Dr. Mehmet Şener’in konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile son buldu.