Vali Yılmaz Şimşek, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek; Merkez Yerleşke, Aşağı Kayabaşı Yerleşkesi ve Derbent Yerleşkesinde yer alan okullarımızı ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Muhsin Kar tarafından karşılanan Vali Yılmaz Şimşek; Üniversitemiz Aşağı Kayabaşı Yerleşkesinde yer alan Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Derbent Yerleşkesi içerisindeki Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Yüksekokulu, Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Niğde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Merkez Yerleşke içerisinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesini ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Şimşek, onların görüş, istek ve taleplerini sorarak sınav döneminde kendilerine başarılar diledi.

Talep, memnuniyet ve düşüncelerini yüz yüze iletme şansı bulan öğrenciler, Üniversitelerinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek Niğde Valisi Yılmaz Şimşek ile Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar’a teşekkür etti.